Youtube Adverteren

Video marketing wordt steeds belangrijker en YouTube is het meest gebruikte video platform. Nog releatief weinig bedrijven maken gebruik van de uitgebreide mogelijkheden om op YouTube te adverteren.

Om te adverteren moet je in het bezit zijn van een YouTube kanaal. Alhoewel boeiende video-inhoud moeilijker is dan het schrijven van een tekstadvertentie zijn YouTube-advertenties voor veel marketeers een betaalbaar alternatief voor televisiereclame. YouTube is in veel opzichten de nieuwe manier van tv kijken. De tv-betrokkenheid neemt af en het aantal YouTube-kijkers stijgt enorm.

Bereik YouTube

Dagelijks kijken mensen over d ehele wereld meer dan 1 miljard uur aan YouTube-video's. Naast het enorme bereik, zijn YouTube-advertenties veel toegankelijker dan conventionele tv-advertenties. In plaats van duizenden euro's te betalen voor een tv van 30 seconden, betalen YouTube-adverteerders doorgaans centen per weergave, en alleen als een kijker de advertentie langer dan 30 seconden bekijkt (of de hele advertentie als deze korter is dan 30 seconden).

Uiteraard gaan we hierbij stapsgewijs aan de slag!

Stap 1: Kennismaking

Stap 2: Bepalen Doelgroepen

Stap 3: Aanmaken en koppelen accounts

Stap 4: Visuele content bepalen

Stap 5: Livegang 


Dat wil ik ook wel!

Starten met YouTube adverteren of meer rendement uit jouw huidge campagne? Laat het ons weten via het contactformulier hieronder! Bellen kan uiteraard ook.

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.