Helder inzicht

We kijken naar concrete dingen. Waar komen je bezoekers vandaan, welke zoekmachine gebruiken ze en door welke zoekwoorden kwamen ze bij je terecht? En in het geval van een Display advertentie: wat is het doorklikpercentage en vooral; waarom klikte die klant door? Zo krijgen we scherp in beeld wat wel en wat juist niet werkt. Vanuit daar geven we gericht advies over de te nemen stappen, scherpen een campagne aan of starten een campagne op.

Google Analytics

Google Analytics is wat ons betreft onmisbaar bij het analyseren van online data. Het mooie is: je kunt het gratis aanschaffen en wij ondersteunen je bij de inzet ervan. Dat doen we door:

  • Google Analytics te implementeren en in te stellen
  • Tags te installeren (dat zijn stukjes code waarmee je interacties kunt monitoren)
  • Bezoekersgegevens voor je te analyseren
  • Rapportages te leveren die je helder inzicht geven in het resultaat van je online arbeid.

Klantinteracties: klikken, kijken, kopen

En waarom doen we dit allemaal? Juist: om te zorgen dat jij in beeld komt bij jouw klant! Die vervolgens klikt, op een goed opgebouwde site terecht komt, met informatie die ze verder helpt. Waardoor ze kopen. Of mailen. Of bellen. Hoe dan ook: er ontstaat meer interactie met jouw doelgroep!

Ik wil ook interactie!

Neem contact met ons op via het contactformulier of door even te bellen. Alle gegevens vind je hieronder.

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.