Instagram & Facebook

De razendsnelle ontwikkeling van Instagram en de gigantische gebruikersdatabase van Facebook maken ze ideaal om in te zetten. We gebruiken ze om de doelgroep te betrekken bij jouw merk. Want een betrokken doelgroep leidt tot...? Juist: nieuwe klanten! 

Lees meer

LinkedIn

LinkedIn is een ideaal middel voor de B2B-markt. Het heeft een professioneel en zakelijk karakter met daarbinnen een schat aan targetingopties. Je kunt je bijvoorbeeld richten op specifieke bedrijven en branches, functies, skills en groepen. 

Lees meer

Twitter

Ook Twitter leent zich perfect voor advertising. Onze Twitter Ads-campagnes zijn speciaal ontworpen om jou te helpen resultaten te behalen. Door promoted tweets worden jouw advertenties prominent in beeld gebracht.

YouTube

Iedereen kijkt toch liever een video... Juist! Ook om te adverteren zijn videoadvertenties perfect. Als onderdeel van Google is YouTube perfect voor het wegzetten van videoadvertenties. 

Lees meer

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.