Slim vindbaar 

Je wilt dat jouw doelgroep jouw bedrijf, dienst of product online in beeld krijgt. Op de zoektermen waarop jij hebt gemikt. Hoe beter je vindbaar bent op de diensten of producten die je aanbiedt, hoe hoger je omzet en hoe groter de voorsprong op je concurrenten. It’s that simple. Door een slimme inzet van SEO maken wij dat mogelijk. SEO is landelijk maar regionaal inzetbaar, zoals specifiek SEO Westland.    

Hoe dan?

Er zijn super veel zaken die invloed hebben op SEO. Om precies te zijn: zo’n 200 factoren bepalen hoe hoog jij scoort op de ranglijsten van Google & Co. Dat zijn er nogal wat. We noemen een paar voorbeelden:

  • De laadsnelheid van je site
  • Of je site goed werkt op mobiele telefoons
  • Hoe de metatags staan ingesteld
  • Of de site https beveiligd is
  • De hoeveelheid bedrijven waarmee je een server deelt

Natuurlijk gaan we eerst met je in gesprek en bepalen we samen koers en doelstellingen van de campagne. We doen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zodat we weten op welke woorden we onze pijlen richten. Dan gaan we aan de slag met die andere 199 andere factoren. Zo zorgen we dat jouw doelgroep de weg naar je digitale deurmat steeds weer gemakkelijk kan vinden!

Kennis maken met onze SEO Specialisten?

We luisteren graag naar het verhaal van jouw bedrijf en geven je dan advies. Natuurlijk doen we dat vrijblijvend, zodat je rustig kunt bepalen wat goed voelt. Neem contact op met onze SEO Specialist door onderstaand formulier in te vullen. Bellen kan uiteraard ook. 

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.