Zoekmachine Optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization en is een samenspel van technieken die er voor zorgen dat rankings van bedrijven in zoekmachines worden geoptimaliseerd en zo online een betere uitgangspositie voor websites ontstaat.

Lees Meer over SEO

Zoekmachine adverteren

Wil je effectief adverteren zoekmachines als Google en/ of Bing? Bij Search Engine Advertising (SEA) verschijnen advertenties van een bedrijf bij de zoekresultaten van zoekmachines.

Lees meer over SEA

Display adverteren

Dagelijks adverteren op de AD app, rtlboulevard.nl en Voetbal International website? Display advertising is een vorm van reclame waarbij verschillende formaten tekstadvertenties of banners of video op specifieke websites.

Lees meer over Display adverteren

Klantinteractie

Door doelen en doelgroepen worden in kaart gebracht en er wordt bepaald op welke manier deze doelen behaald kunnen worden. Door het meten en analyseren van bezoekersgedrag krijg je meer inzicht in jouw doelgroep. Door hier actief op bij te sturen onstaan effectievere online marketingacties. 

Lees meer over Klantinteractie

2019; Nieuw jaar, nieuwe kansen

Regelmatig komt het voor dat bedrijven met een uitdaging zitten op online marketing gebied. Zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, en het op de juiste maneir vertalen van data zijn daarbij best een uitdaging. Pak het in 2019 beet, laat je online zien en ons er bij helpen ;)
Goed 2019 gewenst!

 

Direct in contact

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedrage aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.