Zoekmachine Optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization en is een samenspel van technieken die er voor zorgen dat rankings van bedrijven in zoekmachines worden geoptimaliseerd en zo online een betere uitgangspositie voor websites ontstaat.

Lees meer over SEO

Zoekmachine adverteren

Wil je effectief adverteren zoekmachines als Google en/ of Bing? Bij Search Engine Advertising (SEA) verschijnen advertenties van een bedrijf bij de zoekresultaten van zoekmachines.

Lees meer over SEA

Display adverteren

Dagelijks adverteren op de AD app, rtlboulevard.nl en Voetbal International website? Display advertising is een vorm van reclame waarbij verschillende formaten tekstadvertenties of banners of video op specifieke websites.

Lees meer over Display adverteren

Social Media Adverteren

Binnen Social media kan heel specifiek op kenmerken van jouw doelgroep worden geadverteerd en kan worden acheterhaald welke afbeeldingen het best werken voor jouw bedrijf. Zo kan er op tal van interesses worden ingespeeld en kan door de inzet van o.a. similar audiences ook vergelijke doelgroepen worden bereikt.

Lees meer over social media adverteren

Klantinteractie

Door doelen en doelgroepen worden in kaart gebracht en er wordt bepaald op welke manier deze doelen behaald kunnen worden. Door het meten en analyseren van bezoekersgedrag krijg je meer inzicht in jouw doelgroep. Door hier actief op bij te sturen onstaan effectievere online marketingacties. 

Lees meer over Klantinteractie

Google Shopping

Google shopping is een vergelijkingstool. Nadat je in Google een product gerelateerd zoekwoord invoert, verschijnen de producten direct visueel in beeld binnen de zoekresultaten.

Lees meer over Google Shopping

 

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de belangrijkste factoren m.b.t. het krijgen van topposities in zoekmachines. Door relevante “backlinks” te plaatsen, neemt de populariteit van jouw site toe.

Lees meer over Linkbuilding

 

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.