Rens de Jonge

Zoekmachines en websites spelen een cruciale rol in het verkoopproces. In zijn geboorteregio Westland merkte hij dat er door de vele ontwikkelingen op online marketing gebied, bedrijven het overzicht in mogelijkheden kwijtraakte. Zonde, gezien het specialistische karakter en mogelijkheden van veel van producten en diensten in de tuinbouwsector. 

Lees meer

Diogo Voshol

Diogo heeft zijn ervaring op marketinggebied opgedaan bij grote concerns. In ons team is hij verantwoordelijk voor het campagnebeheer, en zorgt via SEA-campagnes en Social media ads voor de best klikbare advertenties. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes op tech-gebied, en de laatste innovaties van de online wereld.

Lees meer

Liz Ekering

Liz is de nieuwste aanwinst binnen Revisto. Als zij niet op het korfbalveld staat, dan is ze wel te vinden in de sportschool. Verder gaat ze graag met vrienden naar een festival of gezellig een hapje eten. Liz gaat onder andere de social media kanalen optimaliseren. Zij is het brein achter het bedenken van frisse, creative en innovatieve posts.

Lees meer

 

Toby Hartman

Toby is creatief, sportief en gaat geen uitdaging uit de weg! Hij voetbalt en fitnesst fanatiek en gaat graag met vrienden gamen of schuit varen. Toby zorgt voor toffe social media posts en zorgt dat jouw website de juiste koers vaart, door websites te optimaliseren op basis van de laatste SEO inzichten. 

Lees meer

 

Martijn Sonneveld

Martijn loopt op dit moment stage bij Revisto. Hij is sportief en is daarom ook vaak op het voetbalveld te vinden. Na de wedstrijd een biertje drinken met vrienden kan natuurlijk dan niet ontbreken. Martijn zet de kennis van zijn studie in en gebruikt dat nu in de praktijk. Op dit moment leert hij alle asspecten van Revisto.

Lees meer

    

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.