Rens de Jonge

Zoekmachines en websites spelen een cruciale rol in het verkoopproces. In zijn geboorteregio Westland merkte hij dat er door de vele ontwikkelingen op online marketing gebied, bedrijven het overzicht in mogelijkheden kwijtraakte. Zonde, gezien het specialistische karakter en mogelijkheden van veel van producten en diensten in de tuinbouwsector. 

Chris Kleingeld

Chris en SEO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zoekmachine optimalisatie is zijn passie. Als hij zijn tanden in een optimalisatietraject zet, laat hij niet meer los voordat alles zo is ingesteld als hij voor ogen heeft. Hij is een techneut die kan praten en uitleggen. En dat is op zich al bijzonder.

Gijs Kouwenhoven

Gijs heeft een passie voor content en een neus voor website optimalisatie. Het analyseren van websites en het produceren van creatieve content doet hij met overtuiging evenals het op de voet volgen en toepassen van de nieuwste ontwikkelingen binnen zoek- en advertentie campagnes.

 

Direct in contact

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.