Rens de Jonge

Zoekmachines en websites spelen een cruciale rol in het verkoopproces. In zijn geboorteregio Westland merkte hij dat er door de vele ontwikkelingen op online marketing gebied, bedrijven het overzicht in mogelijkheden kwijtraakte. Zonde, gezien het specialistische karakter en mogelijkheden van veel van producten en diensten in de tuinbouwsector. 

Lees meer

Chris Kleingeld

Chris en SEO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zoekmachine optimalisatie is zijn passie. Als hij zijn tanden in een optimalisatietraject zet, laat hij niet meer los voordat alles zo is ingesteld als hij voor ogen heeft. Hij is een techneut die kan praten en uitleggen. En dat is op zich al bijzonder.

Diogo Voshol

Diogo heeft zijn ervaring op marketinggebied opgedaan bij grote concerns. In ons team is hij verantwoordelijk voor het campagnebeheer, en zorgt via SEA-campagnes en Social media ads voor de best klikbare advertenties. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes op tech-gebied, en de laatste innovaties van de online wereld.

Lees meer

Toby Hartman

Toby is de nieuwste aanwinst binnen Revisto. Creatief, sportief en gaat geen uitdaging uit de weg! Hij voetbalt en fitnesst fanatiek en gaat graag met vrienden gamen of schuit varen. Toby zorgt voor toffe social media posts en zorgt dat jouw website de juiste koers vaart, door websites te optimaliseren op basis van de laatste SEO inzichten. 

 

 

Partners & Kwalificaties

    

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.