Project feiten

Via Whatsapp
Aanvragen

Via Whatsapp

Via Whatsapp
Duizend

Advertentievertoningen

Via Whatsapp
Varianten

Visuele advertenties

YesCharge.me

YesCharge.me is dé duurzame specialist betreft laadpalen in Westland voor de particuliere en zakelijke markt. Het bedrijf wil met passie zijn klanten helpen, met als doel het opbouwen van een duurzame elektrische toekomst. 

Klantvraag

YesCharge.me ging een nieuwe uitdaging aan en vroeg ons om ondersteuning hierbij. Namelijk het betreden van een nieuwe markt: laadpalen voor elektrische auto’s, met de regio Westland als focusgebied. Hun wens was om direct een goede zichtbaarheid te creëren in de regio, zowel bij particulieren en bedrijven. Ze kozen ervoor om ons al vanaf de opstart bij het bedrijf te betrekken, voor een vliegende start lancering en een direct sterke positionering. 

Aanpak

Bij YesCharge.me hebben we ervoor gekozen om advertenties in te zetten, met de focus op specifieke termen als ‘laadpaal Westland’. We kozen deels voor adverteren in lokale media, bijvoorbeeld door het plaatsen van banners op lokale websites. Hiervoor ontwikkelden we voor elk kanaal banners op maat, zodat er voor iedere website een passend formaat beschikbaar was.

                     

Daarnaast hebben we al vroeg meegedacht over het inrichten van de website. Zo adviseerden we over het optimaal indelen van de landingspagina’s, om de kans te vergroten dat bezoekers ook daadwerkelijk overgingen tot het opnemen van contact. Naast het vergroten van het aantal sitebezoekers, hebben we dus ook geholpen om de conversie van de site te verhogen. Naast de online aanpak hanteert YesCharge.me een sterke offline strategie waardoor online en offline kanalen elkaar versterken. 

Resultaat

Door deze aanpak heeft YesCharge.me vanaf het begin een goede naamsbekendheid in de regio. In korte tijd hebben ze een flink klantenbestand opgebouwd en zijn ze stevig gepositioneerd in Westland en omstreken.

 

 

Bekijk ook ander werk van Revisto

DUWO

YesCharge.me

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.