"Revisto zet ons online kracht bij!"

Jeroen van der Wal

Jeroen van der Wal
Eigenaar

"Revisto zet ons online kracht bij!"

Project feiten

Social media campagnes
actieve

Social media campagnes

Social media campagnes
pixel

voor Facebook geïnstalleerd

Social media campagnes
Personen

Bereikt met Facebook

Klantvraag

We hebben aantrekkelijke acties opgezet voor (nieuwe) klanten. Denk aan demonsterlijke summerdeals, de 50+ fittest en de overstapweken. Kunnen jullie hier social media ads voor ontwikkelen?

Aanpak

Maar natuurlijk kunnen we dat! We werkten ons in het zweet om meer spierballen te showen op Instagram en Facebook. Want dat kun je aan ons wel overlaten. Om je ads betaalbaar èn kansrijk te maken stel je vooraf duidelijk vast wie je doelgroepen zijn en baken je de regio af. In Friesland hoeven ze ten slotte niet te weten waar je in Westland kunt sporten. 

Blijven plakken

Er is weinig ruimte voor tekst in een visuele advertentie. Sterker nog: Facebook keurt je ad af als je teveel woorden gebruikt. Daarom kozen we voor bondige teksten met de voordelen van de acties scherp in het vizier. We combineerden die met aansprekend beeldmateriaal en treffende emoji’s om het verhaal kracht bij te zetten. Natuurlijk zorgden we ook voor een relevante landingspagina. Zo noem je de site waar de klant ‘landt’ als hij op de ad klikt. Het aanbod wordt daar verder uitgelicht en bezoekers kunnen meer info aanvragen of zich direct aanmelden. Je zorgt zo dat klikkers blijven plakken en vergroot de kans dat ze actie ondernemen. 

Westcoastgym overstapweken

Remarketing

Tijd voor de volgende powermove: remarketing. Dat houdt in dat je mensen die eerder interesse hebben getoond (door op een ad te klikken) opnieuw target met advertenties. Zo’n remarketing campagne heeft 2 effecten:

  1. Je brengt de specifieke acties gericht aan de man

  2. Mensen zien WestCoastGym herhaaldelijk langskomen. Dat roept de gedachte op: “Oh ja, ik moet echt weer eens beginnen met sporten!”. Als de beslissing vervolgens ècht wordt gemaakt staat WestCoastGym bovenaan het mentale lijstje. Top!

Resultaat

Enthousiaste oprichters Jeroen en Maarten hebben hun top-sportcentrum van de grond af aan opgebouwd. Ze kennen hun business en weten wanneer ze externe expertise in moeten schakelen om hun doelen te bereiken. Met effect: het aantal inschrijvingen is gestegen en de naamsbekendheid in Westland heeft veel aan kracht gewonnen.

Bekijk ook ander werk van Revisto

Renewi: Superbak.nl

Westland Partners

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.