Project feiten

Vreelandgroep brengt jarenlange ervaring mee als behandelaar, zorgbestuurder, bestuurssecretaris of (technisch en bedrijfskundig) adviseur binnen een zorgorganisatie en kennen daardoor de zorgsector – in de breedste zin van het woord – van binnenuit.

Capaciteit managen

Om goed te kunnen reageren op operationele problemen en zowel leegstand als opnamestops op de korte én lange termijn te voorkomen, is capaciteitsmanagement noodzakelijk. Sturing op de geformuleerde doelstellingen rondom capaciteitsmanagement en het creëren van draagvlak in alle lagen van de organisatie.

De ouderenzorg in Nederland verandert

Ontwikkelingen op het gebied van vergrijzing en bezuinigingen vragen om vernieuwing en innovatie. Om hier goed op in te kunnen spelen, helpen wij ouderenzorgorganisaties bij het maken van strategische keuzes om de zorg aan de meest kwetsbare groep in onze samenleving goed te organiseren.

Wij helpen zorgorganisaties met het maken van betere beslissingen door ondersteuning in beeld te brengen welke keuzes u kunt maken en in welke mate deze bijdragen aan het beter functioneren van de organisatie o.a. door ondersteuning op het gebied van het kwaliteitskader en personeelsvolgende bekostiging

Bekijk ook ander werk van Revisto

Westland Partners

Koning Sport - sportpoules

Direct in contact

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.