Project feiten

Klantvraag

We willen dat onze site Superbak.nl vindbaar en zichtbaar wordt gemaakt door een specialist op het gebied SEO en SEA die ons ontzorgt, doet wat hij zegt en zichtbaar resultaat levert.

Aanpak & Resultaat

Even ter info: veel zoektermen in AdWords zijn hartstikke duur. Dat heeft ermee te maken dat mensen een specifiek woord in grote getale zoeken, of dat er moordende concurrentie is op bepaalde op zoektermen (omdat er veel aanbieders zijn). Een keuze is dan om je aan dit geweld te ontrekken en op zoek te gaan naar specifiekere en goedkopere zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt. Dit is dan ook precies wat we gedaan hebben.

Door Google AdWords te combineren met een SEO campagne richten we ons ook op de ‘organische vindbaarheid’. Of, in gewoon Nederlands: dat je op de eerste pagina terecht komt met je site zonder dat je een dure advertentie hoeft in te zetten. Een klik kost dan niks, nakkes, nada. Zijn we dol op, toch?

Daar zijn we voor Superbak.nl mee aan de slag gegaan en….met zichtbaar resultaat! Er is een duidelijke groei in de vindbaarheid en verhuur in vele locaties in Nederland.

Bekijk ook ander werk van Revisto

Koning Sport - sportpoules

Valto-pepmv

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.