"Door Revisto in de spotlight"


"Door Revisto in de spotlight"

Klantvraag

Zet ons relatief nieuwe project online op de kaart en help ons vervolgens oplossingen te vinden voor een wereldwijd bereik in de toekomst. Dit nieuwe project, LED'S RESEARCH!, is onderdeel van Hortilux om te werken aan de beste oplossingen voor groeilicht in de tuinbouw. 

Aanpak & Resultaat

LED’S RESEARCH! is een relatief nieuw project en het domein had daardoor nog geen kracht om te ranken in zoekmachines. Daar heeft het in zo’n geval een duwtje in de rug bij nodig. Revisto heeft dat gedaan. Door de site te herstructureren in samenwerking met de webbouwer Westdijk reclame bijvoorbeeld. Kiezen voor focus op de Engelse taal was één van de uitkomsten.

Dat bracht ook een switch met zich mee van een .nl naar een .com domein. Wel zo handig met de blik op de toekomst. Door de info op de site zelf, de content, uit te breiden hebben we gezorgd dat LED’S RESEARCH beter vindbaar is op specifieke zoektermen. Al binnen zeer korte tijd gaat de vindbaarheid met sprongen vooruit. Dat zien we graag. We kijken er naar uit om in 2018 oplossingen voor wereldwijd bereik in de toekomst neer te zetten. LED’S GO!

Direct in contact

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.