Klantvraag

Wij willen ons kersverse concept graag verder laten ontwikkelen, onze website slim opbouwen en als beginnend speler vindbaar zijn tussen de grote jongens.

Aanpak & Resultaat

Een ambitieus plan dat getuigt van lef, daar houden we wel van! Daarom zijn we van begin af aan betrokken bij en leidend in de conceptontwikkeling van Koning Sport. We hebben ons brein lekker laten kraken en beslissingen gemaakt over hoe dit merk op de markt moest komen. De sleutel daarvoor lag in het unieke concept. Een toegankelijke, gemakkelijk te gebruiken platform voor sportpoules voor zowel grote als kleine groepen deelnemers.

Koning Sport blijkt mensen aan te spreken en te verbinden. Niet alleen voor voetbalpoules, maar ook tal van andere sporten als een Formule 1 Poule. Inmiddels maken duizenen mensen met veel plezier gebruik van het platform en gaan ze bijv. de strijd aan binnen de ek poule 2020 of EM tippspiel of worldcup predictor of euro predictioner via de internationale domeinen. We gaan voor honderdduizenden, de toekomst ligt open. En het mooie is: we staan nu al, precies zoals gevraagd, met trots tussen de grote jongens in zoekmachines.

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.