Klantvraag

Een doeltreffende inzet van Google Adwords door de lopende campagne te herzien. Met als effect: beter besteden van het advertentiebudget, meer grip op uitgaven en resultaten.

Aanpak & Resultaat

Het herstructureren van de lopende campagne was de eerste stap. Dat begon met het in kaart brengen van de exacte dienstverlening en het filteren van de commercieel interessante diensten. Door de content van de site af te stemmen op de inhoud van de site werd de aansluiting met de website verbeterd. Simpel gezegd: je krijgt waar je op klikt. Met een tevreden websitebezoeker en lagere kosten als resultaat.

SEA vraagt aandacht en onderhoud. We doen steeds opnieuw metingen om te kijken wat de effecten van campagnes zijn. In dit geval bijvoorbeeld: hebben mensen die via Adwords binnen kwamen op de site van Adésys ook het contactformulier ingevuld? Dat maakt heel inzichtelijk wat je uit de campagne haalt. En we kunnen zeggen: het gaat hartstikke lekker. Het aantal aanvragen en de omzet is flink omhoog gegaan sinds de inzet van Revisto. Daar zijn we trots op!

www.adesys.nl

 

Bekijk ook ander werk van Revisto

Westland Partners

Steigerbuis Online

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.