Wat is Google Shopping?

Google Shopping is populair onder E-commerce bedrijven. Heb je een webshop, kan je er eigenlijk niet omheen.  Direct op de zoekresultaten pagina worden je producten getoond. Naast een afbeelding wordt ook de prijs van jouw product getoond.

Feed

Google Shopping campagnes werken op basis van een feed. Een geoptimaliseerde data feed is de basis voor een succesvolle campagne en zorgt voor betere resultaten.

  • Jouw producten direct zichtbaar
  • Realiseer meer verkopen
  • Zeer effectief door visueel adverteren met prijs
  • Oplossing voor webshops met groot assortiment


Slimme indeling en biedstrategieën

Het verschil maken we door een kwalitatieve feed i.c.m. een doordachte indeling van de Shopping campagne. Door middel van slimme biedstrategieën wordt het rendement verhoogd en ontstaat meer rendement uit elke euro die er wordt instopt. Uiteraard monitoren en overleggen we doorlopend de voortgang met jou, en optimaliseren we waar nodig.

Dat wil ik ook wel!

Meer rendement uit jouw webshop door Google Shopping? Laat het ons weten via het contactformulier hieronder! Bellen kan uiteraard ook.

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.