Is that the case?

Hieronder staan 4 voorbeelden van Westlandse klanten. Met elk een andere vraag, een andere aanpak en een ander resultaat.
Compleet met cijfers en percentages. Lees dus vooral verder!

Case 1: Westland Partners

Dat zijn pas Partners!

Bedrijfsnaam: Westland Partners
Thema: Online zichtbaarheid
Expertise gebied: SEO

Als je succesvol bent in je core business wil je dat graag zo houden. Dat betekent focussen op waar je goed in bent èn zichtbaar blijven in een steeds veranderende (online) wereld. Zo kwam Westland Partners bij ons terecht. We gingen voor ze aan de slag en kwamen tot opvallende uitkomsten en resultaten...

Bekijk Case

Case 2: Fitwinkel Naaldwijk

Een fitte online campagne

Bedrijfsnaam: Fitwinkel Naaldwijk
Thema: Regionale online zichtbaarheid
Expertise gebied: Banner advertising - display campagne

Fitwinkel wilde dat hun grote showroom online beter zichtbaar zou worden. Om dat voor elkaar te krijgen zetten we een bannercampagne, SEO, SEA en data-analyse in. Een belangrijk punt van aandacht is het bereik. Wil een bedrijf zich internationaal, landelijk, regionaal of juist lokaal op de kaart zetten? Voor Fitwinkel pakten we de geografische input en gebruikte die om slimme keuzes te maken in de bannercampagne en advertentiecampagnes. 

Bekijk Case

Case 3: Franse Geranium

Internationaal tot bloei 

Bedrijfsnaam: Franse Geranium
Thema: Internationale online zichtbaarheid
Expertise gebied: Internationale SEO

In elk land verschillen de zoektermen en het jargon van ekaar. De Franse Geranium heet in Engeland bijvoorbeeld de Regal Pelargonium en de Eedelgeranie in Duitsland. Dat zorgde voor een internationaal zoekwoordenonderzoek naar deze wonderschone plant. Benieuwd wat de uitkomsten daarvan waren?

Bekijk Case

Case 4: WestCoastGym

Sterk staaltje social media

Bedrijfsnaam: WestCoastGym
Thema: Social media advertenties
Expertise gebied: Social media

WestCoastGym had mooie acties opgezet voor nieuwe klanten. Denk aan de Monsterlijke summerdeals, de 50+ fittest en de ZWAAI ZWAAI overstapweken. De vraag aan ons was: kunnen jullie hier social media ads voor ontwikkelen? We vertellen graag hoe we ons hiervoor in het zweet hebben gewerkt. Mét resultaat.

Bekijk Case

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.

Onze referenties

Onze ervaring levert continue leuke samenwerkingen op. We delen deze graag om te laten zien hoe dit heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van succesvolle bedrijven en concepten.