Ik ben Liz Ekering, 24 jaar oud en woonachtig in Wateringen. Voordat ik team Revisto kwam versterken heb ik 9 jaar lang in verschillende supermarkten gewerkt. Door de jaren heen heb ik op bijna alle afdelingen gewerkt en meerdere functies mogen vervullen. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging als Junior Online Marketeer bij Revisto, waar ik erg veel zin in heb!

Hiervoor volgde ik de studie Crossmediale Communicatie waar (online) marketingcommunicatie een van de onderdelen was die we leerden. Hier is mijn interesse voor online marketing en social media advertising ontstaan. Bij Revisto kan ik meer leren over deze onderwerpen en mijn kennis in praktijk brengen.

 

Werken bij Revisto

Komende periode zal ik onder begeleiding van Rens meer leren over online marketing en verder worden klaargestoomd tot Online Marketeer. Ik zal me onder meer bezig gaan houden met de Social mediakanalen van Revisto. Deze wil ik graag naar een hoger level tillen, zodat Revisto meer gezien zal worden. Daarnaast wil ik de kennis die ik in de eerste periode ga opdoen over o.a. SEO, later graag in praktijk gaan brengen. Ik kijk ernaar uit om in dit kleine gezellige team te gaan werken en mijzelf verder te gaan ontwikkelen!

 

Meer over Liz:

  • Staat drie keer in de week op het korfbalveld bij k.v. Refleks uit Rijswijk
  • Als ze niet op het korfbalveld staat, is ze wel in de sportschool te vinden
  • Is gek op wintersport, maar ligt ook graag in de zon op vakantie
  • Ze doet graag leuke dingen met vrienden, zoals naar festivals gaan of ergens een hapje eten
  • Wanneer ze er tijd voor heeft, is Netflix ook een grote hobby

 

 

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.