Wie ben ik?

Hallo allemaal,

Ik ben Toby Hartman, 21 jaar oud en woonachtig in Honselersdijk. Als student commerciële economie: Global marketing & sales aan Hogeschool Rotterdam leer ik d.m.v. marketing & sales in te spelen op de trends in de markt.

Sinds vorige week ben ik actief als stagiair bij Revisto voor een periode van 20 weken. Stage lopen bij Revisto bevalt mij erg goed. Er heerst een goede sfeer op de werkvloer, waardoor ik met plezier naar mijn stage ga!

Tijdens mijn stage wil ik de kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan toepassen in de praktijk. Daarnaast vind ik online marketing erg interessant en hoop ik hier tijdens mijn stage van alles over te leren, want “er is altijd meer te ontdekken”. Ik zal Revisto te hulp schieten bij verschillende activiteiten, zo zal ik ondersteunen bij linkbuilding en zal ik mij richten op de social media kanalen van Revisto.

Ben je benieuwd naar mijn ervaringen? Stuur mij gerust een berichtje via LinkedIn!

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.