Over mij

Ik ben 19 jaar oud en woon op dit moment in Den Haag in Scheveningen. Verder zit ik op de Hogeschool in Rotterdam in het 1e jaar Commerciële Economie: Global marketing & sales, de studie bevalt mij verder heel erg. Verder hou ik ervan om in mijn vrije tijd allerlei leuke dingen te doen met mijn vrienden, zoals naar festivals gaan, terrasjes pakken en gewoon chillen natuurlijk. Daarbuiten vind ik sporten erg leuk, tot 2 jaar terug heb ik ook veel gehockeyd. Nu ga ik vrijwel qua sporten alleen nog naar de sportschool. 

Waarom Revisto?

Waarom ik uiteindelijk heb gekozen voor Revisto als mijn stageplek is, omdat ik verwachtte veel te leren op deze plek. Ik wil gedurende mijn stageperiode zo veel mogelijk mijn theoretische kennis, die ik het afgelopen jaar tijdens school heb opgedaan, kunnen omzetten in de praktijk. Dit onder anderen, omdat ik er graag achter wil komen waar mijn interesses en krachten liggen.

Dit had ik ook aangegeven bij Rens, die haakte hier erg goed op in door mij gelijk brede opdrachten te geven die ook uiteindelijk in de praktijk zouden worden gebruikt. Precies wat ik wilde! Hierbij kreeg ik ook veel ruimte om een bepaalde eindresultaten neer te zetten, daar ben ik erg over te spreken. Ik kijk daarom erg uit naar de komende 2 weken en wat ik hier nog meer ga leren!

Ik heb zo ook een video gemaakt waar ik in het kort vertel wat ik de 1e 2 weken geleerd heb, wil je deze kijken klik dan hier!

 

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.