In zijn geboorteregio Westland merkte Rens de Jonge dat bedrijven door de vele ontwikkelingen op online marketinggebied het overzicht kwijtraakten. Zonde, gezien het specialistische karakter en de vele mogelijkheden van de producten en diensten in de tuinbouwsector. Om hier zélf verandering in te kunnen brengen, richtte hij in 2013 Revisto Online Marketing op.

Zoekmachines en websites spelen een cruciale rol in het verkoopproces en dat moet goed worden ingericht! Rens: “Online marketing is een breed speelveld. Te veel bedrijven hebben nog te weinig inzicht in het (online) gedrag van hun doelgroep. Daarom is de vertaling naar een goede online strategie lastig te maken en blijven er veel kansen liggen. Er wordt regelmatig te veel budget uitgegeven aan de verkeerde kanalen en de verkeerde doelgroepen. Weggegooid geld dus; dat kan anders!” 

De online wereld, marketing, psychologie en de rol die techniek hierin speelt hebben Rens altijd al geïnteresseerd. Rens: “Met Revisto werken we dagelijks samen met onze klanten aan mooie projecten om meer uit hun online marketing te halen. Hoe mooi is het als je een compliment als deze ontvangt van een tevreden klant uit de sportsector: “Hetgeen Revisto voor ons doet is gelijk aan sport!”

TIP! van Rens

Ga aan de slag met jouw online kanalen en middelen, experimenteer, leer en maak beslissingen op basis van data om de ‘onderbuikgevoelens’ te bevestigen en nieuwe inzichten te krijgen. Uiteindelijk kun je jouw doelgroep steeds beter op maat bedienen en bereiken met een kwalitatief aanbod op de belangrijke momenten in het beslissingsproces. Uiteraard helpt ons Revisto Team daar graag bij!

Meer over Rens:

  • Woont samen in 's-Gravenzande
  • Heeft voordat hij Revisto startte verschillende commerciële en marketingfuncties binnen de hortisector vervuld
  • Heeft in 2018 het unieke online voorstelplatform Koning Sport opgericht: dé oplossing voor online sportpoules
  • Is fanatiek betrokken binnen FC  ’s-Gravenzande
  • Speelt gitaar, maar noemt zichzelf geen gitarist ;-)
  • Is regelmatig op de tennisbaan te vinden voor een potje tennis of padel 

Ook meer uit online marketing halen? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Rens of een van de andere online specialisten van Revisto.

LinkedIn iconLinkedIn 
@:rens@revisto.nl

Direct in contact

Revisto Online Marketing
Havenstraat 55
2681 LC Monster (Westland)
+31630041143
info@revisto.nl

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen snel contact met je op.