Zoekmachine adverteren (SEA)

Bij Search Engine Advertising (SEA) verschijnen advertenties van een bedrijf bij de zoekresultaten van zoekmachines. Dit na het intypen van een voor het bedrijf interessante zoekterm. Dat kan o.a. met tekstadvertenties op de Google homepage via Google Adwords, Google Shopping, maar ook door middel van (bewegende) banners op websites.

Display advertising

De banners worden ingeladen op branche gerelateerde sites. Dit is een geschikt middel om een merk visueel in beeld te brengen bij uw doelgroep. Zo ondersteunen wij ook bij het adverteren via YouTube. Ook voor Revisto is dit ingezet. Lees ook het artikel over deze display campagne.

Google Shopping

Google Shopping is het platform voor winkeliers van Google. Het platform stelt je in staat om als winkelier webshop producten te vertonen. Potentiele kopers kunnen vervolgens eenvoudig een vergelijking maken tussen verschillende aanbieders en producten. Het grote voordeel is dat je via Google Shopping producten ook visueel kan laten zien.

Kan er alleen worden geadverteerd via Google Adwords?

Ook via andere advertentieportalen dan Google Adwords kan worden geadverteerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan adverteren via Bing de zoekmachine van Microsoft. 

Kosten en resultaten Zoekmachine adverteren

De kosten worden van een vooraf afgesproken tegoed, afgeschreven. Zoekmachine adverteren (SEA) is een goede aanvulling op andere promotionele acties. De resultaten worden gemeten zodat er een nauwkeurig beeld ontstaat van de bezoekers van uw site. 

Campagne op maat

Er wordt bij het ontwikkelen van de campagne o.a. rekening gehouden met de doeltaal, geografische ligging en de leeftijd van uw doelgroep. Heeft u bijvoorbeeld een locatie die gevestigd is in Westland, kan een online doelgroep bereikt worden, die zich binnen een straal van 15 kilometer bevindt. Onze rapportages geven u inzicht in de prestaties van uw campagnes.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online marketing gebied en schrijf je in voor de Revisto nieuwsbrief.