SEO tekstschrijven

Goede teksten zorgen er voor dat je mensen op je website blijft boeien. Logisch, wie wil ik er tijd verspillen aan slechte teksten en oninteressante inhoud. Als de inhoud mensen niet bevalt, haken potentiële klanten af. Logisch, want zou je zelf snel iets kopen van een wildvreemde??
Je prospect ook niet.

SEO-webteksten

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization'. Wij mensen zouden zeggen; hoe zorg je dat Google je website prettig leest, en deze bovenin de zoekresultaten te vinden is.

Leuk dat Google de website prettig leest, maar wij gaan uit van mensen aan de andere kant van  het scherm. Dat zijn uiteindelijk degenen die beoordelen of ook voor hun een tekst prettig is. Wij weten wat Google prettig vindt, maar vergeten niet dat je nog altijd communiceert met mensen. Daarom creëren wij passende teksten die scoren bij zowel mens als (zoek)machine. 

 

Maar wij schrijven zelf teksten...

Bij veel bedrijven is er wel iemand in dienst die een goede tekst kan schrijven. Tekstschrijven en SEO is geen dagelijkse kost voor de meeste mensen. Het is tijdrovend en het resultaat blijft veelal uit. Pakkende teksten schrijven die zorgen dat website bezoekers getriggerd worden en contact opnemen, valt niet mee. Doordat ik continue afwegingen aan het maken ben, ontstaat er een tekst die loopt en wat oplevert. Bespaar dus gezwoeg en laat ons je helpen met waar wij goed in zijn.

 

seo copywriting

SEO factoren

Alhoewel Google wel honderden factoren weegt bij de beoordeling van een website, kan je grofweg zeggen dat er gekeken wordt naar;

  1. Is de site populair op internet?
  2. Hoe relevant is de website ten opzichte van de zoekopdracht?
  3. Kom ik technische struikelblokken tegen?

Beloftes

Je komt nogal eens bedrijven tegen die een nummer 1 positie in Google garanderen. YEAH WRIGHT…… Scoren met je webteksten is afhankelijk van heel veel verschillende factoren. Ik beloof dus nooit dat een nummer 1 positie. Bedrijven die dit wel doen, zijn in mijn beleving niet reëel of maken gebruik van ongeoorloofde methoden. Wat ik je wel beloof zijn aansprekende teksten en inzicht in online mogelijkheden.

seo-tekstschrijven

Ook meer inzicht krijgen in uw huidige online vindbaarheid en website verbeterpunten? Vraag een gratis SEO analyse aan.