Revisto
Online Marketing

Wij zorgen dat er meer rendement wordt gehaald uit online marketing. Dit aan de hand van een doordachte strategie, zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie, website analyse en online advertentiecampagnes. In combinatie met de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande websites, zorgt dit voor meer en beter converterende bezoekers op uw website.

Trots zijn we op de certificeringen die jaarlijks worden behaald bij onder andere Google, waardoor Revisto en klanten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

online_marketeer_rens

Rens de Jonge

(Inter)nationaal bereik met Westlandse nuchterheid

"Zoekmachines en websites spelen een cruciale rol in het verkoopproces. In mijn geboorteregio Westland merkte ik dat er door de vele ontwikkelingen op online marketing gebied, bedrijven het overzicht in mogelijkheden kwijtraakte. Zonde, gezien het specialistische karakter en mogelijkheden van veel  van producten en diensten in de tuinbouwsector. Inmiddels heb ook ik mijn vleugels uitgeslagen en heb klanten in veel verschillende regio's en sectoren. Door oprechte interesse, nuchter te blijven en ideeën aan te dragen, hoop ik het beste van verschillende werelden samen te brengen. Ik weet zeker dat een samenwerking jouw bedrijf verder kan helpen. Ik hoor het graag!"

Expertise

Het speelveld van online marketing is breed. Het is belangrijk om overzicht te scheppen in deze mogelijkheden. Dit door diverse marketingdisciplines te combineren, zonder de samenhang van verschillende marketingactiviteiten uit het oog te verliezen. Door proactief te zijn, afspraken na te komen en het kennisniveau op peil te houden, is Revisto een betrouwbare partner.

Samenwerken

Door persoonlijk betrokken te zijn, geloven wij dat er in dat er een goede samenwerking ontstaat. Zo zijn wij geïnteresseerd in de diverse markten waar opdrachtgevers zich in begeven. In combinatie met onze online marketing kennis, wordt zo het beste van verschillende werelden samengebracht en ontstaan online kansen.

Ook eens van gedachten wisselen of een specifieke vraag over de mogelijkheden? Neem gerust contact op.